Proizvodnja kartonskih kutija od valovite lepenke različite debljine vala po želji i zahtevima kupca sa ili bez štampe. Kartonska pakovanja i kutije po vašoj želji. Ambalaža koja je ekološki prihvatljiva danas je postala bitan deo razvoja proizvoda. U skladu sa strategijom održivog razvoja, ekološki prihvatljiva ambalaža dugoročno može smanjiti troškove proizvodnje, proizvodu stvara dodatu vrednost na tržištu, a korisniku daje pozitivan osjećaj prilikom kupovine.


Transportna ambalaža

Transportna ambalaža radi se od svih vrsta kartona. Za izradu kartonskih kutija i pakovanja koriste se troslojna, petoslojna valovita lepenka i siva lepenka u našem asortimanu. Radimo amerikan, poluamerikan kutije, štancane kutije i sve vrste omota (najviše za drvnu industriju i industriju nameštaja).

Pročitajte više


Komercijalna ambalaža

Ambalaža je temelj razvoja gotovo svakog proizvoda, svi su čuli za izreku „Ambalaža prodaje proizvod“. Dizajn pakovanja proizvoda je ono što stvara proizvod, definiše njegovu svrhu ili upotrebu i diferencira ga u odnosu na konkurenciju. Komercijalna ambalaža izrađuje se od mikrovala, valovite lepenke i hromokartona, a sve u cilju zadovoljenja kupca.

Pročitajte više

Savremeno pakovanje doo, Bezdan postoji od 1998. godine i danas zapošljava 41 radnika. Osnovna delatnost preduzeća je roizvodnja kartonske ambalaže, registratora, fascikli, dosijea, ading, fax i termo rolni i dr.

Radno vreme


Radnim danom: 06-14h
Vikend neradan

Žrtava fašizma 20, Bezdan
Telefon: +381 25 811 227

Podaci o preduzeću
Politika kvaliteta

© Copyright 2014 Savremeno pakovanje doo Bezdan Developed by OTIS Inženjering