Imate proizvod koji zahteva pakovanje u transportnu ili komercijalnu ambalažu? Trebaju vam registratori za arhiviranje poslovne dokumentacije? Imate potrebu za termo, ading i fax rolnama? Želite da uživate jedući komadić torte sa kartonskih tacnica? Na svaka od ovih pitanja preduzeće „Savremeno pakovanje“ daje odgovor.


„Savremeno pakovanje“ D.O.O Bezdan predstavlja sigurnog i pouzdanog partnera u svakodnevnom poslovanju.


Istorijat

Nastanak preduzeća vezuje se za tranzitorni period u Srbiji kada dolazi do gašenja nekadašnjih giganata jugoslovenske privrede. Štamparija „Vojvodina“ Bezdan predstavljala je jednu od okosnica razvoja severno-bačkog kraja. Dugogodišnje iskustvo sticano u štampariji preneto je u novoosnovanu zanatsku radnju „Savremeno pakovanje“ 1998. godine.

Prvih meseci zanatska radnja se bavila isključivo proizvodnjom kartonske ambalaže – za poznatog kupca. Međutim, ubrzo se javila potreba za prošrenjem proizvodnog programa, te se proizvode kartonski registratori, fascikle i počinje se sa proizvodnjom termo, ading i fax rolni za fiskalne kase. Polako, ali sigurno preduzeće 2007.god prerasta iz zanatske radnje u „Savremeno pakovanje“ D.O.O.

 

Planiranje dugoročnog ekonomskog razvoja zasnovano je na dobijanju certifikata ISO 9001:2015 čime preduzeće želi da obezbedi da proizvodi koje isporučuje ispunjavaju zahteve međunarodno priznatih standarda.

Osnov za kontinuiran rast i razvoj firme pored savremene opreme koju poseduje su i kvalifikovani kadrovi, ljudi koji poseduju stručna znanja i veliko iskustvo. Veliku pažnju “Savremeno pakovanje” posvećuje kontinuiranoj obuci i usavršavanju kadrova. Ovo kao rezultat daje vrhunski kvalitet proizvoda, koje uz poštovanje rokova isporuke i uz konkurentne cene omogućuje preduzeću da ispunjava očekivanja klijenata.

Savremeno pakovanje doo, Bezdan postoji od 1998. godine i danas zapošljava 41 radnika. Osnovna delatnost preduzeća je roizvodnja kartonske ambalaže, registratora, fascikli, dosijea, ading, fax i termo rolni i dr.

Radno vreme


Radnim danom: 06-14h
Vikend neradan

Žrtava fašizma 20, Bezdan
Telefon: +381 25 811 227

Podaci o preduzeću
Politika kvaliteta

© Copyright 2014 Savremeno pakovanje doo Bezdan Developed by OTIS Inženjering