Vállalunk kívánság szerint különféle vastagságú hullámkartonból készült kartondobozok gyártását – igény szerinti felirattal – vállalja. A környezetvédelmi szempontból megfelelő csomagolás mára már alapvető részét képezi a termékfejlesztésnek. Összhangban a fenntartható fejlődés stratégiájával, a környezetbarát csomagolás hosszútávon csökkenti a gyártási költségeket. Emellett hozzáadott értéket teremt a piacon, a vevőt pedig pozitív érzés tölti el vásárláskor.


Szállítási csomagolás

Az összes kartonfajtából készülnek. Termékskálánkban megtalálható a három- és ötrétegű hullámkarton, a szürke kartonnal egyetemben. Készítünk úgynevezett amerikai és fél-amerikai dobozokat, feliratos dobozokat és mindenfajta csomagolást (legtöbbjük a fa és a bútoripar számára).

Bővebben


Kereskedelmi csomagolás

A csomagolás jelenti az alapját szinte minden termék fejlesztésének. Valószínűleg mindenki hallotta már a mondást, miszerint: „ A csomagolás adja el a terméket.” A csomagolás dizájnja, ami létrehozza magát a terméket, meghatározza annak célját vagy használatát, továbbá ez különbözteti meg a konkurenciától. A kereskedelmi csomagolás hullámkartonból és króm kartonból készül, vásárlóink igényei kielégítése céljából.

Bővebben

Savremeno pakovanje doo, Bezdan postoji od 1998. godine i danas zapošljava 41 radnika. Osnovna delatnost preduzeća je roizvodnja kartonske ambalaže, registratora, fascikli, dosijea, ading, fax i termo rolni i dr.

Radno vreme


Radnim danom: 06-14h
Vikend neradan

Žrtava fašizma 20, Bezdan
Telefon: +381 25 811 227

Podaci o preduzeću
Politika kvaliteta

© Copyright 2014 Savremeno pakovanje doo Bezdan Developed by OTIS Inženjering