Van olyan terméke, amelyhez csomagolás szükséges a szállításhoz vagy a kereskedelemhez? Üzleti dokumentumai archiválására szüksége van mappákra és iratgyűjtőkre? Netán termikus, összeadó vagy faxhengert keres? Talán problémás szállítania a hatalmas finom tortáját? Mindezekre a kérdésekre a válasz a „Savremeno Pakovanje”!


A „Savremeno Pakovanje” LTD Bezdán egy biztos, megbízható partner a mindennapi üzleti életben.


Történetünk

A vállalat megalakulása nagymértékben kapcsolódik Szerbia átmeneti korszakához, amikor is a volt jugoszláv gazdaság nagyvállalatait bezárták. A „Vojvodina Bezdan” nyomda jelentette ekkor a fejlődés egyik sarokkövét az Észak-bácskai régióban. Több éves, a nyomdaiparban szerzett tapasztalattal a birtokunkban, átalakítva és továbbfejlesztve, 1998-ban létrejött a „Savremeno Pakovanje”.

A kezdeti időszakban kézműves boltunkban elsősorban kartonpapír előállításával foglakoztunk. Azonban hamarosan nagyobb igények kielégítése érdekében bővítettük termékeink skáláját, ami később kiterjedt már a kartonpapír iratrendezők, mappák, kasszagépeknél használatos hőérzékeny, számológép és fax hengerek gyártására is. Ennek eredményeként, lassan, de biztosan a kézműves boltból kialakult a „Savremeno Pakovanje” Kft.

 

Hosszú távú gazdasági fejlesztési tervünk az ISO 9001:2015 bizonyítványán alapszik, amellyel a vállalat szavatolni tudja, hogy a kiszállított termékek megfelelnek a nemzetközi előírásoknak.

A vállalat folyamatos növekedésének és fejlődésének az alapját a modern felszereltség és a kiválóan képzett személyi állomány nyújtja, akik szakértő tudással és tapasztalattal rendelkeznek.
A „Savremeno Pakovanje” kiemelt figyelmet fordít a személyi állomány folyamatos képzésére. Ezek pedig csúcsminőséget eredményeznek, amelyek a termékek pontos kiszállításában, versenyképes áraiban nyilvánulnak meg. Az említett tények teszik lehetővé vállalatunk számára, hogy vásárlóink magas elvárásainak megfelelni igyekezzünk.

Savremeno pakovanje doo, Bezdan postoji od 1998. godine i danas zapošljava 41 radnika. Osnovna delatnost preduzeća je roizvodnja kartonske ambalaže, registratora, fascikli, dosijea, ading, fax i termo rolni i dr.

Radno vreme


Radnim danom: 06-14h
Vikend neradan

Žrtava fašizma 20, Bezdan
Telefon: +381 25 811 227

Podaci o preduzeću
Politika kvaliteta

© Copyright 2014 Savremeno pakovanje doo Bezdan Developed by OTIS Inženjering